Artikelen

Welkom bezoeker,

De digitale Mineralenbeurzen Agenda.

In deze agenda vindt u de data van alle Mineralen- en Fossielenbeurzen, shows en andere evenementen, waarin de liefhebber van mineralen, edelstenen. fossielen, schelpen en sieraden is geïnteresseerd. Verder overzichten van verenigingen, clubs en adere instellingen, musea en bezienswaardigheden.

Ondanks alle inspanningen om de gegevens actueel te houden, kunnen de samenstellers niet garanderen dat alle gegevens 100% correct zijn. Samenstellers zijn dan ook op generlei wijze aansprakelijk voor gegevens vermeld op deze website.Mocht u een evenment willen bezoeken, is controle vooraf aan te bevelen op de site van de desbetreffende beursorganisator.

Mocht u constateren dat gegevens niet correct zijn dan stellen de samenstellers het op prijs wanneer u dit meldt via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zo kunnen de gegevens op de internetsite snel vervangen worden door de juiste. De samenstellers zijn blij met alle gegevens over beurzen, shows en andere evenmenten, die raakvlakken hebben met edelstenen, mineralen en fossielen.